Ambulante Begeleider

Wat is nou precies een ambulant begeleider?

Een ambulant begeleider is iemand die naast je staat en je kan helpen op verschillende levensgebieden. Hierbij kun je denken aan hulp bij administratie, financiën, het aanbrengen van structuur, het creëren van overzicht en het vinden van een passende daginvulling.

Betekenis ambulant begeleider

Ambulant betekent dat een ambulant begeleider niet alleen vanaf het kantoor werkt, maar vaak ook bij de mensen thuis komt. Op locatie kan een ambulant begeleider je helpen met persoonlijke vraagstukken.

Doelstelling van een ambulant begeleider

De doelstelling van een ambulant begeleider is dat mensen mensen uiteindelijk zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven functioneren. Er wordt samen met de hulpvrager een begeleidingsplan opgesteld waarin alle doelen beschreven staan. Deze doelen evalueer je samen met je ambulant begeleider. Doelen kunnen te allen tijde worden bijgesteld. Een ambulant begeleider kan ook contact onderhouden met andere zorgaanbieders of andere mensen uit je persoonlijke netwerk.

Kortom als ambulant begeleider ben je sociaal ingesteld en haal je er voldoening uit om mensen verder te helpen.

Ambulant begeleider bij jou in de buurt

Wij beschikken over een team van ambulant begeleiders in Twente en in de Achterhoek. Wij komen graag bij je langs om je meer te vertellen over onze werkwijze en hoe wij jou kunnen ondersteunen bij je persoonlijk hulpvragen.

Contact

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op als je vragen of interesse hebt. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Bel me terug

Liever teruggebeld worden? Dat doen we graag. Vul het formulier hieronder in en wij bellen je binnen 24 uur terug.