Ons verhaal

Deze website is onderdeel van Visie Groep (www.visie-groep.nl). Het doel van deze website is om mensen die een hulpvraag hebben zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden van ambulante begeleiding. 

Visie Groep staat bekend als laagdrempelig en praktisch in aanpak. Met een team van enthousiaste collega’s en een gedeelde visie, hebben wij al veel mensen verder kunnen helpen.

Ambulante begeleiding kan worden ingezet op diverse levensgebieden zoals ondersteuning in de thuissituatie, hulp bij financiën, het vinden van een passende dagbesteding of ondersteuning in de huiselijke relaties.

Ook beschikken wij over een eigen ICT leerwerklocatie om je sociale netwerk te vergroten en om iets om handen te hebben. Visie Groep zorg is een gecontracteerde zorgaanbieder in Twente.

Ervaringen ambulante begeleiding

Bij Visie Groep heb ik de ruimte gekregen mezelf te ontwikkelen op mijn eigen tempo. Op die manier werk ik aan mezelf en aan mijn toekomst. Er is altijd wel begeleiding beschikbaar als er iets niet goed lukt en er wordt goed meegedacht. Door hier aan de slag te gaan kom ik weer meer buiten de deur en kan ik in de praktijk ervaring opdoen.
Rob B.
Dankzij de activiteiten en begeleiding van Visie Groep heb ik weer een prettige dagelijkse structuur opgebouwd. In een rustige omgeving kan ik hier mijn interesses onderzoeken. Door het regelmatige contact met andere mensen heb ik bovendien mijn sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen.
Aron N.

Contactformulier

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op als je vragen of interesse hebt. Wij nemen dan binnen 24 uur contact per mail met je op.